Kaikki ansaitsevat hyvät yöunet

Korkealaatuisia vuodevaatteita ja pyyhkeitä, valmistettu ihmisiä ja luontoa ajatellen. Tervetuloa tutustumaan Alvaan.

X

Good nights made great

Fairtrade

Olemme ylpeitä Alvasta - hyvin nukkuminen on saanut uuden merkityksen.

Intohimomme Alvassa on se, että saamme kehittää ja muuttaa historiallisesti likaista ja epäreilua teollisuudenalaa paremmaksi. Puuvilla on yksi eniten rahaa tuottavista raaka-aineista maailmassa, mutta tästä huolimatta monet puuvillanviljelijät elävät äärimmäisessä köyhyydessä. Alan arvoketju on täynnä välikäsiä ja kuluttajan rahat päätyvät harvoin viljelijöille asti.

Lisäksi puuvillanviljelijät joutuvat käyttämään käsittämättömiä määriä kemiallisia torjunta-aineita, jotka johtavat sekä ihmisten että luonnon myrkytykseen. Alva muuttaa tätä maailmaa.

 


Puuvilla, joka tuntuu hyvälle sekä ihoa vasten että sydämessä.

Puuvillateollisuus käyttää 2,5 % maailman peltoalasta, mutta samalla tuottaa lähemmäs 10 % koko maailman käyttämistä kemiallisista torjunta-aineista ja peräti 16 % tuholaistorjunta-aineista*, seurauksena ihmisten ja ympäristön myrkytys. Samalla puuvilla on tuote, jota käytämme lähinnä ihoa melkein joka päivä, niin nukkuessamme kuin myös hereillä. Siksi on erityisen tärkeää valita luonnonmukaisesti viljeltyä puuvilla.

Ostamme puuvillamme intialaisilta pienviljelijöiltä, jotka ovat jäseniä Chetna Organicissa. Chetna on luomuviljelijöiden osuuskunta, jossa taataan oikeudenmukainen palkka sadosta ja sosiaalista turvaa.

* PESTICIDE ACTION NETWORK UK, KATSAUS TORJUNTA-AINEIDEN KÄYTTÖÖN GLOBAALISSA PUUVILLAN TUOTANNOSSA, LOKAKUU 2017

Bomullsodling Chetna

 


Fairtrade

Koko ketjun tarkistaminen ei ole helppoa. Mutta se on oikein.

Haluamme tietää kenen kanssa työskentelemme, että heitä kohdellaan kunnolla ja että heillä on edellytykset kehittyä sekä taloudellisesti että sosiaalisesti. Tämä koskee viljelijää, joka viljelee puuvillamme. Tämä koskee tehtaan työntekijää, joka ompelee viimeiset yksityiskohdat pussilakanaan tai pyyhkeeseesi. Jokaisen työvaihe maksaa ja kaikkien ketjussa pitäisi saada oikeudenmukainen palkka. Se kuulostaa itsestään selvältä, mutta maailma ei valitettavasti näytä tältä. Kun ostat Alvasta, saat paitsi maailman mukavimmat vuodevaatteet ja pyyhkeet, myös tuotteet, joiden valmistajilla on kunnolliset työ- ja elinolot. Autat puuvillanviljelijöitä ja tehtaan työntekijöitä investoimaan sosiaalisiin hankkeisiin, jotka luovat paremman elämän - ja me kaikki voimme nukkua yömme hieman paremmin.

 

 

Laatua, jota kaipaat.

Tuote, josta olemme ylpeitä

Meille laatu on yhtä kuin kokemuksesi.

Se, miltä tuotteemme tuntuu vasten ihoasi. Olemme työskennelleet jokaisen pienen yksityiskohdan kanssa valmistaaksemme vuodevaatteita ja pyyhkeitä, jotka tuntuvat hyvältä sekä ihoa että sydäntä vasten. Ostamme laadukkainta luomupuuvillaa pelloilta, joilla olemme käyneet itse. Ammattitaitoiset käsityöläiset ovat kutoneet kankaat, jotta saadaan oikea kiilto ja vaatimustenmukaisuus. Muoto, värit, kokoelmat - olemme antaneet kaikille päätöksille ja prosesseille aikaa. Uskomme, että aistit sen.

Lopuksi laitamme tuotteet pakkauksiin, jotka on valmistettu kangasjätteistä tai kierrätetystä puuvillasta valmistetusta paperista. Kaikki paperipakkauksemme ovat FSC-merkittyjä. Tuloksena on tuote, josta olemme erittäin ylpeitä ja josta tiedämme sinun nauttivan pitkään.

Påslakan Strimma

 

100% laatua. 0% välikäsiä.

"Hienoin luomupuuvilla luo perustan kauniille kankaalle, jotka ommellaan vuodevaatteiksi tai kudotaan pyyhkeiksi Intiassa. Sitten myymme ne sinulle suoraan tai valituista myymälöistä.

Teemme tämän, jotta voimme tarjota korkealaatuisia, kestävällä tavalla valmistettuja tuotteita läpinäkyvästi."

Tutustu Alvaan

Kaikki vuodevaatteet