Hei kesä - 20% alennus kaikesta

Arvostelut

Tuotearvosteluja asiakkailtamme

Pienviljelijöiden tukeminen on minulle tärkeää!

Olemme erityisen tyytyväisiä vuodevaatteisiimme. Kauniita, pehmeitä ja ja ajatus pienviljelijästä tuotteen takana on miellyttävä. Siitä syytä ostimme heti toiset, kun ensimmäinen tilaus saapui.

Niistä tuntee, että ne ovat laadukkaat.

Olen todella tyytyväinen lakanoihin. Ne on pehmeät ja mukavat ja niistä tuntee, että ne ovat laadukkaat. Tärkeetä, että ovat ympäristöystävälliset. Etsin netistä laadukkaita lakanoita. Haluan mieluummin muutamat hyvälaatuiset, jotka kestävät kauan kuin monta halpaa.

Suosittelen teitä tutuilleni.

Näin Instassa mainoksen ja kokeilin onneani 😀 Olen todella tyytyväinen ja olen suositellut teitä eteenpäin lähipiirilleni.

Mahdotonta käyttää muuta

Olen erittäin tyytyväinen Alvan vuodevaatteisiin. Ne pestään ja laitetaan heti takaisin. Mahdotonta käyttää mitään muuta.

Tosi mukavat ja kauniit

Teidän lakanat on tosi mukavat ja kauniit. Ne vaikuttavat myös kestäviltä. Olemme todella tyytyväisiä ja tulemme varmaan ostamaan vielä toisen setin erivärisenä.

Todella tyytyväisiä joululahjoihin

Minulla on kolme aikuista lasta ja he kaikki saivat minulta lakanat joululahjaksi. Kysyin heidän mielipidettään ja he kaikki ovat todella tyytyväisiä.

Enemmän kuin tyytyväinen

Olemme enemmän kuin tyytyväisiä vuodevaatteiden laatuun ja valmistusprosessiin. Tulen ostamaan lisää tuotteita teiltä.

Valitsen ne aina

Olen todella tyytyväinen lakanoihini - valitsen ne joka kerta kaapista käyttöön.

Valintani vaikuttaa

Tyttäreni Tove toivoi luomupuuvillalakanat synttärilahjaksi. Hän etsi googlesta ja löysi teidät. Hän lähetti minulle linkin, joka helpotti elämääni. Lakanat olivat mielestäni kauniit ja ylelliset näköiset, joten ostin itsellenikin. Tuntuu todella mukavalta, että minun ja Toven valinnoilla on merkitystä! Kaunis pakkauskin pistää hymyn huulille!

Todella tyytyväinen

Olen todella tyytyväinen lakanoihin ja tyynyliinaan. Tulen varmasti ostamaan enemmän.

Fantastiset

Ensimmäisen kerran elämässäni (luulen) olen pystynyt laittamaan lakanat suoraan sängylle paketista - ilman esipesua. Olen ollut pitkällä matkalla kun sain ne, joten olen ehtinyt käyttää niitä vaan yhden kerran ja en ole ehtinyt pestä niitä vielä. Mutta tähän asti ne ovat olleet mainiot. Vaikka ne ovat uudet, ne tuntuvat samalta kun 50-60-luvun lakanat mitä minulla on, ja ne on pesty noin 1000 kertaa.

Hieno laatu, pehmeät ja mukavat

Olemme todella tyytyväisiä, käytetään lakanoita (vidd laivastonsininen pussilakanasetti) todella usein. Hyvää laatua, pehmeät ja mukavat. Laitan ne vain roikkumaan pesun jälkeen ja ne eivät ryppyynny kuten muut merkit. Olin hieman peloissani, että ne värjäisi muuta pyykkiä (koska ne ovat todella siniset :-)) joten pesin ne ensin erikseen, mutta se vaikutti ihan turhalta, niin hyvä laatu. Minulle on tärkeää, että ne näyttää hyvältä ja pehmeältä pesun jälkeen, ilman silittämistä tai mankelointia, vaan kuivumaan ripustaminen (silitän ainoastaan tyynyliinan) ja mielestäni nämä täyttävät vaatimukseni erittäin hyvin!

Paras ostos, jonka olen tehnyt.

Aivan paras ostos mitä olen tehnyt. Vaikka ne on vähän kalliit, ne ovat sen arvoiset. Niissä on ihana nukkua ja kerron kaikille kuinka mukavat ne ovat. Olen todella tyytyväinen ja tulen ehdottomasti takaisin myöhemmin ostamaan toisessa värissä.

Todella tyytyväinen pussilakanoihini

Olemme todella tyytyväisiä pussilakanoihimme, pehmeät ja hintansa arvoiset.

Kauniit, mukavat ja myrkyttömät

Olen todella tyytyväinen minun pullonvihreisiin lakanoihini. Ne ovat mukavat, myrkyttömät, oikeudenmukailla tavalla valmistetut. Kangas on riittävän tiheää kudosta, jotteivät kuusi kissaani tee niihin reikiä leikkiessään.

Plussa ympäristölle ja reilua kauppaa

Vuodevaatteissa on hieno kiilto ja ovat todella hyvälaatuiset. Tuntuu ihanalta nukkua niissä. Se, että ajattelette ympäristöä ja reilua kauppaa on todella iso plussa. Suosittelemme mielellämme teidän tuotteita ja tulemme ostamaan lisää.

Oikeudenmukaiset ja kestävät

Kiitos. Meidän mielestä lakanat ovat todella mukavat. Pidän siitä ajatuksesta, että tuotteet on valmistettu oikeudenmukaisesta ja kestävällä tuotantotavalla ilman myrkkyjä. Meillä, joilla on varaa pitäisi ostaa tavalla, mikä ei aiheuta harmia muille.

Todella tyytyväinen laatuun

Olemme todella tyytyväisiä pussilakanoihimme! Valitsemme ne koko ajan pesun jälkeen. Lakanoiden värivalikoima miellyttää minua. Ja laadun tuntee. Säästään toiseen settiin :-)

En koskaan halua vaihtaa lakanoita

Jos saisin valita, en koskaan vaihtaisi lakanoita (paitsi kun pestään, tottakai :)). Avopuolisoni on sitä mieltä, että meidän pitäisi myös käyttää muita lakanoitamme.... en ole samaa mieltä. Nämä on ihan fantastiset, oikeasti. Pehmeät, mukavat, kauniit.

Todella tyytyväinen pussilakanoihini

Olen todella tyytyväinen pussilakanoihini 😀 pehmeät ja mukavat. Ei ole mitään valittamista tähän mennessä!